F.T.

Polițiștii ploieșteni au fost sesizați luni, 21 octombrie a.c., de către o femeie, că fiica sa ar fi fost sărutată de către un bărbat, în fața unui magazin situat pe Șoseaua Buftea, din municipiu.
În baza sesizării – informează IPJ Prahova – oamenii legii s-au deplasat la fața locului, unde au găsit două minore cu vârstele de 14 ani și, respectiv, 15 ani, din municipiu, care ar fi fost agresate de către un bărbat.
Totodată, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 68 de ani, din municipiul Ploiești, acesta fiind condus la sediul unității de poliție pentru audiere. În urma probatoriului administrat, față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore».
Potrivit unui a doua informări primite ieri de la IPJ Prahova, «în urma prezentării bărbatului la Judecătoria Ploieşti, faţă de acesta a fost luată măsura arestării preventive pentru 30 de zile». În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal ce are ca obiect comiterea de infracțiunii de «agresiune sexuală săvârșită asupra unui minor».