Polițiștii din Mizil au fost sesizați că, în data de 21 octombrie a.c., mai multe persoane necunoscute ar fi sustras mai multe bunuri din incinta unei societăți comerciale din oraş.
După cum informează IPJ Prahova, «din primele verificări a reieşit faptul că trei persoane ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o societate comercială din orașul Mizil. De asemenea, aceleaşi persoane ar mai fi sustras și în perioada 14-15 octombrie a.c. bunuri ďin aceeași societate.
În urma investigațiilor și a cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat persoanele bănuite de comiterea faptei ca fiind trei femei cu vârstele cuprinse între 12 și 36 de ani».
În urma probatoriului administrat, față de două femei de 17 și, respectiv, 36 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, pentru ca ulterior să fie dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 30 de zile.
Totodată, acestora le-au fost montate dispozitive de supraveghere electronică.
În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis pentru săvârșirea infracțiunii de furt.