Începând din acest sezon, secția de baschet a CSJ Prahova a înscris echipa de senioare în Campionatul Național de Liga 1 Feminin – al doilea eșalon valoric național.
Echipa este condusă de antrenoarele Loredana Ion și Corina Savu, iar lotul de jucătoare are următoarea componență: Pușcașu Anisia, Pîrvan Cătălina, Dulhaz Andrada, Savu Ioana, Dumitru Andreea, Belhamra Natalia, Zane Agnes, Munteanu Karina, Iordăchescu Daria, Dănilă Nazli, Grigore Cristina, Tănase Daria, Sandu Olivia
Echipa are în componență două jucătoare, Zane Elena Agnes și Savu Istrătescu Ioana Maria, care vor fi convocate în luna octombrie la echipa națională de baschet 3×3 U18, pentru pregătire centralizată și competiție în Bahrein, acolo unde se va disputa ISF Gymnasiade 3×3.
În prima etapă a sezonului, echipa CSJ s-a deplasat la Oradea pentru o dublă cu CSU Oradea, fetele noastre fiind învingătoare în ambele partide. În primul joc, CSJ Prahova s-a impus pe terenul adversarei cu scorul de 71-58, iar în cel de-al doilea a învins cu scorul de 70-52.