A fost weekend plin pentru sportivii secţiei de judo a CSM-CFR-CSŞ Ploieşti, pe lângă locul al V-lea ocupat de Rareş Arsenie la Campionatul Mondial „U21” găzduit de  Dushanbe (Tadjikistan) aceştia reuşind să obţină patru medalii – una de aur şi trei de bronz – şi să ocupe un loc V.
Astfel, Sala de sport „Feti Borova”, din Tirana (Albania) a găzduit Campionatul Balcanic de Judo pentru Juniori 1 – U21, competiţie la care din delegaţia României a făcut parte şi sportivul nostru, David Ţugui. El a concurat în cadrul categoriei „+100 kg” şi a reuşit să obţină medalia de bronz după următorul parcurs: înfrângere în primul tur la Stefan Kovinic (Muntenegru), cel care avea să fie câştigătorul categoriei, apoi a trecut, în recalificări, de Zubeyir (Turcia) şi Hrvoje Knezovic (Bosnia & Herţegovina), după care l-a învins, în lupta pentru medalia de bronz, pe Andreas Yiapanis (Cipru). La competiţia din Albania au participat 186 de sportivi din 11 ţări.

Tot în weekend, Sala de Sport a Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare”, din Suceava, a fost gazda Finalei Campionatului Naţional pentru Judo Adaptat, care a avut la start 48 de sportivi cu nevoi speciale de la 12 cluburi din ţară. Sportivul de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti, David Lixandru, a ocupat locul I la categoria „40 kg” de la „U16”. Un alt concurs internațional a fost Turneul Internaţional de Judo Memorial „Aurel Câmpeanu”, rezervat Juniorilor 3 – U16 şi cadeţilor – U18 şi desfăşurat la Focşani cu 359 de sportivi din România, Republica Moldova, Bulgaria şi Ucraina la start.
Judoka de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti au obţinut două medalii de bronz, prin Sonia Mare (48 kg, U16) şi Yasmine Tomescu (57 kg, U18), precum şi un loc V, prin David Petre (73 kg, U18).
Sportivii secţiei de judo sunt pregătiţi de Gheorghe Savu (coordonator), Mihai Trandafirescu, Doru Munteanu, Roxana Creţu şi Cosmin Slăveanu.