• Învățătorii sunt invitați să-și înscrie elevii în program

Anul școlar 2024-2025 va fi unul și mai interesant pentru elevii de clasa I din toată țara. Tedi a adăugat lecțiilor și activităților cunoscute un plus de dinamism și veselie. Este ediția în care se aniversează 10 ani de când Tedi le este alături elevilor de clasa I cu informații utile pentru siguranța lor. Aniversarea este marcată și printr-o nouă reprezentare grafică a materialelor educaționale, un logo nou, prin activități și premii surpriză pentru învățători și elevi.

•10 generații de elevi de clasa I mai conștienți de pericole și mai pregătiți pentru evitarea lor
De la debutul programului, 358.000 de elevi de clasa I au fost înscriși la Școala siguranței Tedi, fiind astăzi mai informați și mai pregătiți pentru a face față unor situații diverse în care siguranța lor ar putea fi pusă în pericol. Alături de polițiști de la Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității din cadrul Poliției Române, Tedi îi însoțește pe elevii de clasa I pe tot parcursul unui an școlar, când își însușesc informații extrem de utile lor privind siguranța în drum spre școală, la școală, acasă, siguranța în vacanță sau în mediul online. Sunt furnizate și informații privind siguranța sănătății prin lecții despre igiena corpului și a minții.
Școala siguranței Tedi este un program educativ inițiat și implementat de către compania Maspex Romania prin brandul Tedi și care se desfășoară în parteneriat cu Ministerul Educației și cu Poliția Română. Acest program educativ se adresează elevilor de clasa I și are ca obiectiv consolidarea informațiilor privind siguranța școlarilor care s-ar putea confrunta cu pericole în diverse locuri și situații.
Suportul didactic este asigurat de Tedi și constă în materiale necesare desfășurării programului la clasă concepute astfel încât să respecte modul de învățare specific elevilor de clasa I – prin jocuri și activități educative. Toate materialele sunt în format electronic și vor fi trans­mise gratuit, prin e-mail, după finalizarea înscrierii. Materialele pot fi folosite atât în predarea directă la școală, cât și la orele desfășurate online.
Implementarea programului la clasă este certificată printr-o diplomă de participare.
Pentru orice detalii despre programul Şcoala siguranţei Tedi ne puteţi scrie pe adresa de e-mail: contact@scoalatedi.ro.