”O zi frumoasă de toamnă, numai bună pentru începerea noului an școlar! La Blejoi, școlile sunt pregătite să-și primească elevii, iar dotările și implicarea cadrelor didactice, dar și a echipei primarului Adrian Dumitru, sunt dovada că educația se poate face la standarde înalte, dacă există voință și respect pentru școală! Dragi elevi și profesori, educatori și părinți, vă doresc un an școlar plin de realizări și bucurii! Mult succes tuturor!”, le-a transmis parlamentarul de Prahova copiilor din comuna Blejoi, după deschiderea anului școlar, la care a participat alături de primarul localității, Adrian Dumitru, de cadrele didactice și de elevii aflați la un nou început de drum.

De altfel, trebuie menționat că toate grădinițele și școlile din comuna Blejoi au fost pregătite așa cum se cuvine pentru anul școlar 2024/2025. Potrivit Primăriei Blejoi, în unitățile de învățământ au fost instalate materiale didactice și echipamente digitale de ultimă generație, fiind dotate și cu elemente noi de mobilier.
Investițiile au fost efectuate în cadrul unui program finanțat din fonduri europene în valoare de peste 1,4 milioane de lei.