F.T.

Nu doar angajaţii Ocolului Silvic Verbila au ecologizat liziera din zona adiacentă a pădurii, după cum aminteam într-unul dintre numerele ziarului, ci şi angajaţii altor ocoale din raza de competenţă a Direcţiei Silvice Prahova. Context în care exemplificăm Ocolul Silvic Câmpina, unde, „ca în fiecare an, personalul s-a alăturat campaniei «Let›s do it, România»“, iar alături de elevi de la diferite școli din oraș, precum şi din comuna Valea Doftanei, s-au mobilizat și au ecologizat suprafețe mari adiacente fondului forestier și nu numai! Fapt pentru care le mulţumim tuturor pentru implicare și participare, sperând să ne susțină și la următoarea campanie!», se menţionează într-o postare a ocolului menţionat.
De asemenea, angajaţi ai Ocolului Silvic Slănic au strâns gunoaiele în fondul forestier limitrof localităților Ștefesti, Cocorăștii Mislii, Scorțeni – sat Bordeni, Oraș Băicoi – cartier Dâmbu.

În urma acţiunii, au fost colectați aproximativ 80 de saci cu deșeuri, care au fost predați operatorilor de salubritate din zonă. Câte tone de deşeuri s-au strâns în urma unor astfel de activităţi derulate de către angajaţii Direcţiei Silvice Prahova? Zeci! Ce-i important de reţinut? Poate exemplul acestor oameni. Chiar dacă nu ne-aşteptăm la minuni «peste noapte»!. (Foto: OS Câmpina şi OS Slănic)