După meciul dintre FCSB și Petrolul, scor 1-1, în care galben-albaştrii au egalat la ultima fază, președintele CCA – Kiros Vassaras- a intervenit cu o poziție oficială, dând dreptate arbitrului Rareș Vidican, care a validat golul lui Tudorie.
„În ultimul minut al timpului adițional, mingea este respinsă din suprafața de pedeapsă de către apărătorul de la FCSB. Apărătorul are controlul deplin în efectuarea acestei acțiuni. Adversarul face o acțiune întârziată, dar nu este aproape de minge în momentul în care aceasta este respinsă, nu este contact sau presiune asupra adversarului.
O nouă fază de atac începe acum, iar mingea este trimisă spre careul advers. Portarul iese din suprafața de poartă și sare să joace mingea cu mâna chiar în fața capului adversarului. Atacantul nu comite nicio abatere în timp ce sare pentru a lovi mingea cu capul. Portarul lovește mingea cu pumnul și apoi are loc un contact fizic normal cu adversarul, ca de fiecare dată când doi jucători încearcă să joace mingea în aer având șanse egale. În timp ce portarul cade are loc un contact accidental și cu coechipierul său. Mingea atinge ușor capul atacantul și ajunge la coechipierul său, care înscrie un gol.

VAR este necesar pentru a revizui faza de atac care a dus direct la decizia de gol. VAR verifică incidentul și confirmă în mod corect că golul este valabil”, a spus Kyros Vassaras, potrivit frf.ro.
Astăzi, meciul Petrolul – Hermanstadt este condus de ecusonul FIFA, Istvan Kovacs.