Trei sportivi ai secţiei de judo a CSM-CFR-CSŞ Ploieşti, ­Vanessa Tolea, Rareş Arsenie şi Alexandru Petre, au participat în perioada 5-8 septembrie la Campionatul European de Judo pentru Juniori – U21 (sportivi născuţi 2004-2009), ce a avut loc la Tallin (Estonia).
Cea mai bună performanţă i-a aparţinut Vanessei Tolea, care a ocupat locul al V-lea la categoria de greutate „-57 kg”, după următorul parcurs: victorii în primele 3 tururi la Santiago Odalis Santana (Spania), Hili Zakroisky (Israel) şi Michela Terranova (Italia), apoi înfrângere în semifinală la medaliata cu aur a categoriei, Alizada Fidan (Azerbaidjan), şi din nou eşec, în lupta pentru bronz, în faţa sportivei Adriana Hevia Saez (Spania).
Rareş Arsenie a ocupat locul al VII-lea la „-100 kg” după ce a trecut în primul tur de Jannis Baschin (Germania), însă a pierdut apoi la Joes Schell (Ţările de Jos) şi, în recalificări, la Oliver Scheffel (Slovacia).
Tot la categoria „-100 kg” a concurat şi Alexandru Petre, care a trecut în primul tur de Rodrigo Garcia Rojas (Spania), dar a fost învins, apoi, de Fares Mekhoukh (Franţa).
La competiţia de la Tallin au participat 373 sportivi din 39 de ţări.
Cei trei sportivi sunt pregătiţi la club de Gheorghe Savu (coordonator), Mihai Trandafirescu, Doru Munteanu şi Cosmin Slăveanu.