„Lupii” au încheiat săptămâna, ieri, cu un meci de verificare, susținut pe terenul 5 al Complexului „Ghencea”, în compania divizionarei secunde CSA Steaua.
Startul de partidă a fost controlat de echipa noastră, iar după o mare ratare a lui Keita (3), cel care a trimis alături după ce a scăpat singur spre buturile adverse, Nana Bempah (14) a deschis scorul cu o execuție spectaculoasă, propulsând balonul cu un șut expediat din alergare, de la 22 de metri, în vinclul din stânga lui Frânculescu!
Gazdele au fost mai active spre finalul primei părți, Esanu (42) având o paradă salvatoare la șutul din afara careului trimis de către Raicu, iar după pauză stafful tehnic al „galben-albaștrilor” a schimbat liniile aproape în totalitate, din formula de start mai rămânând pe teren doar Eșanu, Hanca și Bempah.
Steaua a profitat și a trecut la conducerea ostilităților, iar Dane (77) a restabilit egalitatea, atunci când, după o centrare venită de pe stânga, a reluat, de la 6 metri, cu capul, mingea „mușcând” din transversală înainte de a pica dincolo de linia porții.
1-1 a rămas rezultatul la capătul celor 90 de minute, „lupii” încheind partida cu șapte jucători eligibili regulii „U21” pe teren. N-au jucat deloc, fiind menajați din cauza unor ușoare probleme medicale, Baiano și Tudorie, Zima și Balbarau (90 de minute, ieri, pentru Petrolul 2) au fost odihniți, în vreme ce Boțogan a primit o convocare de urgență la echipa națională „U20”, cu care a plecat în Anglia, pentru meciul cu reprezentativa similară a Albionului.

CSA Steaua – FC Petrolul 1-1 (0-1)
Marcatori: Dane (77)/Bempah (14).
CSA: Frânculescu – Beta, Sierra, Ilie – Drăghici, Raicu, Iglesias, Nedelea – Maeschi, Ignacio Heras, Rasdan.
FC Petrolul: Eșanu (75 Al Radu) – Ricardinho (46 D. Radu), Papp (46 Jahic), Huja (46 Stănica), Dumitriu (46 Tolea) – Keita (46 Paraschiv), Jyry (46 Bratu)- Rădulescu (46 D. Ilie), Hanca (67 Victor Stancovici), Grozav (cpt) (46 Moussaki) – Bempah (67 Bucur)