F.T.

Polițiștii din cadrul Secției nr.1 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către un tânăr în vârstă de 21 de ani că din autoturism i-au fost sustrași aproximativ 2.700 de lei.
În urma sesizării, oamenii legii s-au deplasat la fața locului, respectiv pe Bulevardul Republicii, iar din primele verificări a reieşit faptul că, în timp ce se afla la serviciu, distribuind marfă unei societăți comerciale, apelantul a lăsat autoutilitara descuiată, moment în care o persoană i-a sustras banii care se aflau în torpedou. În urma activităților investigativ-operative desfășurate de polițiști, bănuitul a fost identificat ca fiind un tânăr de 26 de ani din Ploiești, depistat pe strada I.L.Caragiale, aflându-se cu concubina acestuia.
«Tot din cercetări – mai precizează IPJ Prahova -, a reieșit faptul că, ulterior furtului, tânărul ar fi agresat-o fizic pe concubina sa, în urma unui conflict spontan.
Atât bănuitul, cât și femeia cu care acesta se afla au fost conduși la sediul unității de poliție în vederea audierii. În baza probatoriului administrat, față de tânărul în vârstă de 26 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca ieri, 6 august, să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive. Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate, iar cercetările sunt continuate într-un dosar penal ce are ca obiect săvârşirea infracțiunilor de furt şi violență în familie.