Polițiștii din Sinaia au fost sesizați de către o femeie că două persoane au părăsit o unitate de cazare din staţiune fără să achite contravaloarea serviciilor turistice.
„În urma documentării – informează IPJ Prahova – polițiștii au aflat că un bărbat în vârstă 37 de ani ar fi beneficiat, împreună cu soția acestuia, de servicii turistice, de aproximativ 7.800 de lei, în perioada 22 august -28 august a.c, la o unitate de cazare din oraș.
În baza celor semnalate, polițiștii au efectuat activități investigativ-operative și au identificat femeia în cauză pe peronul gării din Sinaia, încercând să părăsească localitatea.
Totodată, din verificări a reieșit faptul că soții ar fi beneficiat și în perioada 30 iulie – 6 august a.c. de servicii turistice de aproximativ 8.300 de lei, fără a le achita.În urma probatoriului administrat, față de cele două persoane a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive”.
În cauză, polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal ce are ca obiect comiterea infracţiunii de înșelăciune.