Inspectoratul de Poliție Județean Prahova reaminteşte că, până în data de 6 septembrie a.c, instituţia scoate la concurs, prin încadrare din sursă externă, 37 de posturi, respectiv agent – 30, ofițer de poliție – 2 şi personal contractual – 5.
Aspiranţii la uniforma de poliţist se pot înscrie până în data de 6 septembrie 2024, ora 16.00, inclusiv în zilele nelucrătoare.
Informații referitoare la programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe portalul HUB de servicii publice, la adresa: https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/index. De asemenea, anunțurile se regăsesc și pe siteul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, la secțiunea Cariera, Posturi scoase la concurs https://ph.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.
„Pentru posturile de polițiști, în perioada 18 – 27 septembrie 2024, se va desfășura proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice/proba practică, în funcție de posturile scoase la concurs, dacă este prevăzută o astfel de probă. Ulterior, la data de 5 octombrie 2024, va fi desfășurată proba scrisă, susținută printr-un examen tip grilă”, precizează reprezentanţii IPJ Prahova.
La nivel național, Poliţia Română a scos la concurs 1.238 de posturi , respectiv 923 de agent, 68 de ofiţer şi 247 de personal contractual.

(Foto cu caracter ilustrativ)