F.T.

Anunțam, ieri, că Gruparea Mobilă de Jandarmi «Matei Basarab» Ploiești a prelungit termenul de înscrie pentru ocuparea posturilor vacante de subofițeri, același lucru îl anunță și Inspectoratul Județean de Jandarmi (IJJ) Prahova.
Iată și comunicatul reprezentanților instituției: « Dacă nu ai reușit să depui cererea de înscriere la concurs împreună cu dosarul de participare la adresa de e-mail: resurse.umane@jandarmeriaprahova.ro, mai ai o șansă, fiindcă termenul pentru ocuparea celor 30 de funcții de subofițeri, prin încadrare directă sau rechemare în activitate din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova, s-a prelungit. Vă aducem la cunoștință că puteți depune cererea de înscriere la concurs împreună cu dosarul de participare până la data de 09 AUGUST, susținerea examenului scris fiind în data de 14.09.2024.
Dacă ai absolvit liceul și ai diplomă de Bacalaureat, intră pe link-urile de mai jos și verifică dacă îndeplinești celelalte condiții pentru ocuparea a 7 funcții subofițer SPECIALITATEA ORDINE ŞI SIGURANŢĂ PUBLICĂ; 8 funcții subofiter specialitatea ORDINE ȘI SIGURANȚĂ PUBLICĂ-CONDUCĂTOR AUTO; 15 funcții subofițer SPECIALITATEA PAZĂ».
Linkurile sunt:
https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/view?id=3914
https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/view?id=3909
https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/view?id=3920