Echipa de baschet seniori a CSM Petrolul Ploieşti s-a antrenat, ieri, în premieră, în formulă completă, staff-ul format din Ionuţ Ivan, Nemanja Tomic şi Robert Munteanu avându-i la dispoziţie pe toţi cei 13 jucători pe care se va miza în acest sezon. Celor 7 tineri jucători „semnaţi” la începutul săptămânii trecute şi celor patru jucători străini pe care se va conta, li s-au adăugat astăzi „veteranii” Vlad Negoiţescu şi Vlad Corpodean, care au parafat acordurile cu clubul şi s-au pregătit alături de băieţi. A lipsit „mezinul” Vlad Borcan (15 ani), care se va antrena, şi el, alături de seniori începând din această toamnă
Vlad Corpodean
În vârstă de 33 de ani, pe care i-a împlinit pe 1 februarie, „Corpo” se află la al doilea sezon în galben-albastru, în ediţia trecută de campionat având medii de 8.3 puncte (cu 45.7 la „3 puncte”), 4.2 recuperări, 1.1 pase decisive în 30:46 minute/meci, în 34 de jocuri.
Vlad Negoiţescu
„Nego” a ajuns la 33 de ani, pe care i-a împlinit pe 15 iulie, şi rămâne alături de noi pentru al doilea an consecutiv, cifrele din sezonul trecut fiind următoarele: 2.0 puncte, 1.9 recuperări şi 0.5 pase decisive în 14:01 minute/meci, în 26 jocuri.