V.S.

Comitetul Executiv al organizației prahovene a Partidului Social Democrat a decis, la finalul săptămânii trecute, susținerea candidaturii lui Marcel Ciolacu la conducerea PSD. Anunțul a fost făcut de prim-vicepreședintele PSD Prahova, deputatul Bogdan Toader, pe pagina sa de Facebook: ”Avem nevoie de un lider puternic, care are capacitatea de a asigura continuitate, stabilitate și echilibru în cadrul echipei noastre politice.
Experiența la nivel înalt în cadrul administrației publice centrale, precum și maturitatea actului decizional sunt esențiale în această perioadă în care contextul geopolitic și schimbările economice impun aceste abilități!
De aceea, organizaţia PSD Prahova a decis, în cadrul ședinței comitetului executiv, susținerea candidaturii lui Marcel Ciolacu la şefia partidului. Hotărârea a fost luată prin supunerea la vot a moţiunii care validează sprijinirea candidaturii premierului pentru un nou mandat.
Am încredere în viitorul politic al Partidului Social Democrat sub conducerea lui Marcel Ciolacu, căruia îi urez mult succes și realizări pe măsura determinării sale!”, a precizat Bogdan Toader.