Săptămâna trecută, la Constanța, s-au desfășurat întrecerile Campionatului Național de Înot în Ape Deschise, eveniment la care Clubul Sportiv Petrolul Ploiești a avut o participare remarcabilă, reușind să obțină rezultate excelente prin sportivii săi.
Cristina Țolea a fost vedeta competiției, obținând un rezultat spectaculos prin clasarea pe primul loc la toate categoriile la care a participat: seniori, tineret și juniori I. Această performanță remarcabilă demonstrează nivelul înalt de pregătire și dedicare al Cristinei, consolidându-i poziția ca una dintre cele mai valoroase sportive ale clubului.
O altă performanță notabilă a fost reușită de Dania Crîngașu, care a câștigat concursul la categoria juniori II. Deși foarte tânără, Dania a demonstrat o maturitate și o tenacitate deosebite, reușind să obțină și alte clasări importante: locul 7 la seniori, locul 6 la tineret și juniori I.

Participarea sportivilor Hagiu Matei, Slavic Alexandr, Nae Bogdan, Ana Victor, Cunciu Alessia, Neagu Cătălina, Grosu Angelica și Dobre Ela a completat un tablou de echipă solid și competitiv, reprezentând cu mândrie Clubul Sportiv Petrolul Ploiești.

Iată rezultatele acestora:
Neagu Cătălina – locul 6 la seniori, locul 5 la tineret și juniori I
Cunciu Alessia – locul 15 la seniori, 13 la tineret și 11 la juniori I
Slavic Alexandr – locul 13 la seniori, 12 la tineret
Hagiu Matei – locul 17 la seniori, 16 la tineret și 10 la juniori I
Nae Bogdan – locul 19 la seniori, 18 la tineret și 11 la juniori I
Grosu Angelica – locul 9 și Dobre Ela – locul 7 la Aqua Challenge (ambele fiind la prima lor competiție).