Faimosul fotbalist Cristiano Ronaldo și-a deschis canalul său oficial de YouTube și, în prima zi, a înregistrat cea mai rapidă creștere a unui canal de pe platformă, primind deja „butonul de aur”, premiu acordat creatorilor pentru pragul de 1 milion de abonați.
Anunțul a fost făcut de către Pedro Pina, directorul YouTube pe regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu, Africa), pe LinkedIn.
„A fost o muncă de dragoste și dedicare între echipa lui CR și a mea, toate făcute în liniște timp de luni întregi. Nu am putea fi mai fericiți! Vom recompensa YouTube cu butonul de aur pentru atingerea a 1 milion de abonați, dar bănuiesc că vor fi trimise multe alte butoane lui Cristiano în curând!”, a scris Pina în postare.
La momentul publicării acestei informații, ­canalul de YouTube al fotbalistului are deja 15 ­milioanede abonați, iar pe acesta sunt postate 19 videoclipuri, printre care și reacția copiilor lui la primirea butonului de aur de la YouTube. „M-am gândit la asta de mult timp, dar în sfârșit avem ocazia să o facem realitate. Mi-a plăcut întotdeauna să am o relație atât de puternică cu fanii pe ­rețelele ­sociale, iar canalul meu de YouTube îmi va oferi o ­platformă și mai mare pentru a face acest lucru și vor afla mai multe despre mine, familia mea și opiniile mele ­despre multe subiecte diferite. De asemenea, aștept cu nerăbdare să împărtășesc conversații cu invitați care, fără îndoială, îi vor surprinde pe oameni!”, a ­declarat Cristiano Ronaldo, potrivit Variety.
Fotbalistul are 636 milioane urmăritori pe Instagram și 170 milioane urmăritori pe Facebook.