V.S.

Echipa primarului social-democrat Mihail Nichita, din comuna Gherghița, a reușit să obțină finanțare pentru unul dintre cele mai importante proiecte pregătite în ultima perioadă: realizarea rețelei de canalizare și a unei stații de epurare a apelor uzate.
La Ministerul Dezvoltării, edilul din Gherghița a semnat contractul de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, a cărui valoare se ridică la 16.875.000 de lei.
”Îl felicit pe colegul nostru Mihail Nichita, primarul comunei Gherghița, pentru semnarea contractului de finanțare prin care va fi introdusă rețeaua de canalizare în localitatea sa.
Este o realizare importantă, finanțată prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, un proiect pe care domnul primar l-a pregătit din timp astfel încât gospodăriile din comuna
Gherghița să fie racordate la canalizare în viitorul apropiat. Mult succes în derularea lucrărilor care vor schimba la propriu viața comunității locale!”, a transmis deputatul PSD Bogdan Toader, după ce primarul comunei Gherghița, social-democratul Mihail Nichita, a semnat contractul de finanțare pentru acest obiectiv important pentru întreaga comunitate locală.