Salvatorii de la ISU Prahova și polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost alertați marți, 9 iulie, că pe DN1 – în zona localității Nistorești – a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme.
„La locul evenimentului au ajuns două autospeciale cu module de descarcerare și două echipaje SMURD, dintre care una cu medic. În sprijinul acestor echipaje a intervenit și elicopterul SMURD”, se menţionează într-un comunicat al pompierilor prahoveni.
Şi IPJ Prahova a anunţat că „din primele cercetări efectuate la fața locului a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 77 de ani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 49 de ani.
În urma producerii accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto în vârstă de 77 de ani (aflat în stop cardio-respirator) și a unei femei de 43 de ani”.
Femeia a fost transportată la o unitate spitalicească din Câmpina. Din păcate, bărbatul de 77 de ani a fost declarat decedat de către medicul de pe elicopterul SMURD.
Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Foto: ISU Prahova