F.T.

Ieri, 22 iulie a.c., Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti-Scăeni şi-a deschis din nou porţile şi clasele, cu ocazia începerii noului an de învăţământ, pentru cei 300 de elevi admişi -275 la specializarea „subofiţeri de pompieri şi protecţie civilă şi 25 de subofiţeri – specializarea „administrativ”.
«A fost un început de an şcolar care a debutat, cum e şi firesc, cu emoţiile elevilor, care s-au transmis şi dascălilor care îi vor instrui pe durata şcolarizării”, informează plutonier adjutant şef Viorela Nicolescu-Sava, purtătorul de cuvânt al instituţiei.

La rândul său, comandantul instituţiei de învăţământ, colonel Daniel Ionuţ Enescu, a rostit în faţa viitorilor salvatori: „Vreau să vă felicit pentru alegerea de a urma cursurile acestei presigioase instituţii de învăţământ. Ziua mult aşteptată de voi a sosit. (…) Vă urez mult succes în îndeplinirea tuturor obiectivelor propuse şi să ajungeţi acolo unde vă doriţi. Veţi învăţa aici ce înseamnă camaraderia, onoarea, demnitatea, respectul faţă de lege şi de semeni, dragostea faţă de adevăr – coordonate majore care vă vor călăuzi în viaţă”.