Reprezentanții jandarmeriei prahovene reamintesc că, până la data de 31.07.2024, ora 23.59, cei interesați pot depune cererea de înscriere la concurs pentru încadrarea în structurile instituției, împreună cu dosarul de participare la adresa de e-mail: resurse.umane@jandarmeriaprahova.ro. «Inspectoratul de Jandarmi Județean Prahova organizează concurs pentru ocuparea a 30 de funcții de subofițeri prin încadrare directă sau rechemare în activitate. Dacă ai absolvit liceul și ai diplomă de Bacalaureat, intră pe link-urile de mai jos și verifică dacă îndeplinești celelalte condiții.
Posturile disponibile sunt: 7 funcții subofițer SPECIALITATEA ORDINE ŞI SIGURANŢĂ PUBLICĂ; 8 funcții subofițer specialitatea ORDINE ȘI SIGURANȚĂ PUBLICĂ-CONDUCĂTOR AUTO; 15 funcții subofițer SPECIALITATEA PAZĂ», se menționează într-un comunicat al instituției.
Linkurile pentru mai multe detalii: https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/view?id=3914; https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/view?id=3909; https://hub.mai.gov.ro/recrutare/anunt/view?id=3920