F.T.

După cum nici poliţia nu amână prinderea celor care încalcă legea, tot aşa recomandă candidaţilor un loc în structurile MAI: «Nu lăsaţi înscrierea pe ultima sută de metri…7 iulie 2024!
Contextul îndemnului este acela în care data sus-amintită reprezintă termenul limită pentru înscrierea la concursul de trecere în corpul ofiţerilor sau prin încadrare directă.
Recomandarea este valabilă, fireşte, şi pentru candidaţii care optează pentru a activa în structurile IPJ Prahova. Sens în care reamintim că instituţia a scos la concurs 37 de posturi vacante, prin trecere în corpul ofițerilor sau prin încadrare directă.
Şi a mai anunţat: “Concursul reprezintă o oportunitate importantă pentru toți cei care doresc să se alăture echipei noastre și să contribuie la menținerea ordinii și siguranței publice în județul Prahova. Iar informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul https://hub.mai.gov.ro/, secțiunea Carieră MAI». (Foto: Poliţia Română)