Ediția cu numărul 5 a Memorialului Doru Constantin Matei și-a desfășurat, sâmbătă, meciurile, pe stadionul „Eugen Șoriceanu” din Breaza dându-și concursul grupările Tricolorul Breaza, gazda competiției, AFC Bănești Urleta și Teleajenul Vălenii de Munte, două dintre cele mai bune grupări din Liga A Prahova, formații ce reunesc în prezent nume binecunoscute chiar şi în eșaloanele superioare ale fotbalului romanesc. Cele 3 meciuri, desfășurate pe parcursul a câte 60 de minute fiecare, au reprezentat un bun prilej pentru cei trei tehnicieni, Pompiliu Stoica, Iulius Mărgărit și Bobi Codreanu, de a evalua loturile cu care vor ataca urmatorul sezon.

Primul joc al turneului a opus formația gazdă- Tricolorul Breaza și AFC Bănești- una dintre revelațiile returului Ligii A Prahova. Aceasta a dat o curajoasă replică echipei de eșalon superior, dar brezenii și-au impus jocul după primele 20 de minute, ratând 4-5 ocazii imense, între care și două bare; până la urmă, în minutul 40 apărând golul: Vintilă – atacant venit de la CS Păulești, urmărește o minge în careu și este agățat de Marinache, iar Dogaru transformă impecabil lovitura de pedeapsă. Spre final, când antrenorul Pompiliu Stoica a introdus în teren jucătorii mai tineri, Miclea pătrunde în careu pe stânga și centrează în fața porții pentru Dumitrache, care a „închis” meciul la 2-0.
A urmat, apoi, disputa dintre Tricolorul Breaza și Teleajenul Vălenii de Munte, grupare ce a reuşit o campanie spectaculoasă de transferuri și este creditată ca principala favorită la câștigarea noului sezon de Liga A Prahova. Cu nume precum Romario Pires, Gabriel Șerban sau Bogdan Șandru, jucători nu demult titulari în prima liga națională, gruparea din Văleni a ieșit la joc, rezultatul fiind o serie de mari ocazii la ambele porţi, dar imprecizia la finalizare sau paradele de zile mari ale portarilor celor două grupări au dus meciul la loviturile de departajare, acolo unde jucătorii noștri au transformat toate cele patru lovituri, în timp ce, la formaţia din Văleni, Cosmin Munteanu a trimis pe lângă, iar Bogdan Șandru a fost blocat de Andrei Mânzicu, aflat într-o zi excelentă.

Jocul al treilea, care a stabilit ierarhia finală, a opus cele două grupări de Liga A Prahova. Puțin afectat și de caldura care, ușor-ușor, se instala, meciul a oferit totuși spectatorilor prezenți trei goluri; Andrei Ciobanu a deschis rapid scorul pentru echipa sa, dar băneștenii nu au cedat, iar experimentatul atacant Cristian Vasile – și el plecat de la Păulești, l-a executat în două rânduri pe Laurențiu Ene, aducând victoria echipei sale și poziția a doua, în timp ce gruparea din Văleni a încheiat pe treapta a treia.
După cele trei jocuri, a urmat festivitatea de premiere, avându-l ca „maestru de ceremonii” pe directorul clubului, Marius Vișan, alături de primarul oraşului Breaza, Bogdan Novac și Adrian Matei, fiul regretatului Doru Matei, care au decernat arbitrilor şi echipelor participante premiile cuvenite.
Pentru Tricolorul urmează un cantonament la Valea Doftanei.