• Intrarea este liberă

N.D.

Cunoscută drept una dintre localitățile cu cel mai pur aer din România, Breaza a început să fie, în ultimii ani, și locul unde se desfășoară evenimente culturale importante, la care să aibă acces cât mai mult public.
Un exemplu este și Festivalul „Jazz-Pop-Rock”, ajuns acum la a patra ediție, care va avea loc în perioada 27-28 iulie a.c., organizat cu sprijinul Primăriei și Centrului Cultural ”Ion Manolescu” Breaza.
Debutând în anul 2021, acest eveniment, potrivit organizatorilor, a pornit de la dorința de aduce în orașul Breaza muzică de calitate și muzicieni recunoscuți național și internațional, dar, mai ales, din dorința de a pune la dispoziția tinerilor muzicieni din țară o scenă pe care aceștia să se poată exprima artistic. ”Având în vedere succesul la public al evenimentului și dorința de a pune orașul Breaza pe harta localităților care promovează muzica de jazz și rock, ținând cont că spectatorii din localitate și împrejurimi au astfel ocazia de a se bucura de muzică de calitate și, tototdată, cu scopul de a atrage turiști cât mai mulți în oraș, cea de-a patra ediție a Festivalului Jazz-Pop-Rock Breaza se va desfășura anul acesta pe parcursul a două zile, în perioada 27-28 iulie, în locația „Popasul Cultural”, din centrul orașului.
Vor fi organizate workshop-uri, open stage și proiecții video pe parcursul celor două zile de festival, pentru a menține o constanță a prezenței publicului în arealul festivalului”, au anunțat organizatorii evenimentului, care au precizat și cine va fi prezent pe scenă. Astfel, la această ediție, unde, așa cum scrie și pe afiș, intrarea va fi liberă, vor fi participa următorii artiști: A.L.L. Of Us Trio; Ozana Barabancea; Cardinal; Ioana – Teodora Spînu Trio; Nidal; Green Onions Experience.