UPDATE: Azi, la ora 16, potrivit    celei mai recente   informări a ISU Prahova, în judeţ  mai erau nealimentaţi cu energie electrică 712 consumatori. 

ȘTIREA INIȚIALĂ :Potrivit unei  prime informări (în jurul orei 8.00 a zilei de azi) a  Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU)  Prahova, în cursul nopţii de marţi spre miercuri, „angajaţii instituţiei au acţionat pentru gestionarea  a 39 de situații de urgență, pentru degajarea copacilor căzuți pe carosabil sau pentru degajarea cablurilor de electricitate ori a stâlpilor căzuți în urma furtunii.

Localitățile afectate au fost Ploiești (12 solicitări), Bucov, Brazi, Băicoi, Florești, Ariceștii Rahtivani, Mănești, Câmpina, Scorțeni, DN1 zona Lido Gârbea, Comarnic, Bușteni, Boldești-Scăeni,  Măgurele, Lipănești, Vadu Săpat, Dumbrăvești, Păulești, Potigrafu. Din fericire, niciunul dintre aceste evenimente nu a fost soldat cu victime”.

Într-o a doua informare, de la ora  10.00,  din cauza  fenomenelor meteo din timpul nopţii, erau încă  nealimentaţi  cu energie electrică 4.662 de consumatori, cei mai mulţi – 3.226  – fiind din zona localităţilor Starchiojd, Bătrâni, Poseşti şi Nucşoara.