Începând de sâmbătă, Florin Pârvu, fostul fotbalist dar și antrenor al Petrolului, este recunoscut oficial de comunitatea din Plopu, comună în care trăiește. Probabil, Florin Pârvu va deveni poveste, legendă, subiect de materiale de presă peste ani. Fundația „Oana Pârvu” este unul dintre motive și, probabil că, nicio dramă, niciun scenariu de film, nu putea îngloba atâta emoție, suferință, dragoste, recunoștință, viața în cea mai pură și crudă experiență.
Prin grija edilului Adrian Bălănescu, noua sală de sport a localității poartă pe frontispiciu numele lui Florin, ambiția primului om al comunei fiind încununată și respectată de cei mai mulți dintre prietenii de suflet ai omului de fotbal!

Mircea Dridea – cel care a oferit și lovitura de începere a amicalului, Marian Manea, Silviu Crângașu, „Țuțu” Ștefan, George Negoițescu, Adrian Ilie, Giani Kiriță, Claudiu Niculescu, Florin Cernat, Dinu Todoran, Vivi Răchită, Daniel Chiriță, Cristi Vlad, Ion Haralambie, Claudiu Tudor, Gabi Mărgărit, Claudiu Niculescu, Florin Cernat – foști fotbaliști care au prezentat un frumos show fotbalistic aplaudat la scenă deschisă de spectatorii care au umplut până la refuz cocheta tribună a sălii polivalente.
A fost un spectacol complet, cu demonstrații de handbal, baschet, kick box, fitness, tir cu arcul, majorete și muzică!
Județul Prahova mai are un punct de reper, sentimental în primul rând! Restul e un scenariu de film la care am fost spectatori, înainte ca cineva să îi înțeleagă pe deplin DESTINUL!

Mircea Dridea (87 ani), cel mai mare fotbalist din istoria Petrolului, a dat lovitura de începere, onorând invitația
Sala este vopsită în galben-albastru și este dotată cu o tribună de 102 locuri, are vestiare ultramoderene, o suprafața construită de peste 1045 mp și este dimensionată și pregătită pentru toate tipurile de competiții de sală: handbal, baschet, volei, tenis, gimnastică, lupte sau box.
Mai mult, ea poate găzdui și spectacole artistice sau adunări festive.

Sursa foto: Cristian Anghelescu