V. Stoica

Rețeaua rutieră aflată în administrarea Consiliului Județean Prahova are nevoie de intervenții majore și urgente, iar unul dintre drumurile județene care prezintă un real pericol pentru participanții la trafic este DJ 101F, în special pe tronsonul de la ieșirea din Valea Călugărească și până la intrarea în Dumbrava.
Asfaltul vălurit, cu denivelări care pot pune în pericol viețile șoferilor și ale pasagerilor, și gropile de pe sensul de mers Valea Călugărească – Dumbrava îi determină pe conducătorii auto să le ocolească și, uneori, să intre temporar pe contrasens, pentru a le evita. Consiliul Județean Prahova nu a realizat, în ultimii patru ani, lucrări de reabilitare pe acest drum județean intens circulat, carosabilul fiind plin de ­capcane, în special când plouă și dimensiunea gropilor sau a denivelărilor nu mai este vizibilă.

Drumul se află în administrarea Consiliului Județean Prahova, instituție a cărei conducere a fost preocupată de preluarea unor obiective care dau bine la electorat (vezi centurile Comarnic și Mizil), și nu de rezolvarea problemelor grave de pe arterele rutiere pe care le are în administrare.