Formația ploieșteană a susținut, în pregătirea meciului cu Rapid, un joc test, în compania lui FK Altyn Asyr Ashgabat, vicecampioana din Turkmenistan ce se află, în această perioadă, într-un stagiu de pregătire la Brașov. Repetiția s-a dovedit a fi una cât se poate de utilă, petroliștii impunându-se cu scorul de 3-1 (2-1), cu golurile marcate de către Hanca (11), Keita (41) și Bratu (64), în vreme ce pentru adversari a punctat Ilyasov (37).
Pentru staff-ul tehnic al „lupilor” a fost, astfel, și un bun prilej pentru a le oferi minute tuturor jucătorilor din lot, inclusiv celor care n-au prins nici confruntările din Turcia, cum este cazul ultimilor sosiți Nana Akosah-Bempah și Fabricio Baiano. N-au fost utilizați deloc portarul Lukas Zima – devenit tată, și Alexandru Tudorie, menajat după accidentarea suferită chiar înaintea partidei din ultima etapă, cu Dinamo București.
Pentru derbiul de astăzi,luni, cu Rapid București, partidă ce se va disputa pe „Ilie Oană”, de la ora 22.00, biletele se găsesc și la casa stadionului, deschisă între orele 10.00 –22.00