• La IPJ Prahova sunt disponibile 37 de locuri

F.T.

Potrivit unei informări a Poliției Române, data limită pentru înscrierile la concursurile de trecere în corpul ofițerilor și, respectiv, prin încadrare directă, a fost prelungită cu două zile. În acest context, înscrierile online se pot face până la data de 7 iulie a.c., inclusiv, deși inițial fusese anunță ziua de 5 iulie, în această perioadă fiind cuprinse și zilele nelucrătoare. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la data menționată, ulterior nemaiputând fi depuse documente. Reamintim că posturile scoase la concurs sunt în specializările: acţiuni speciale, analiza informațiilor, arme, explozivi și substanțe periculoase, cabinet, cazier judiciar, statistică şi evidenţe operative, cercetarea şi prevenirea criminalității, combaterea criminalității organizate, comunicații și informatică, cooperare polițienească internațională, criminalistică, financiar, implementarea proiectelor, informare şi relaţii publice, investigarea criminalității economice, investigații criminale, logistică, operațiuni speciale, ordine publică, pregătire profesională, protecţia animalelor, protecția martorilor, psihosociologie, relații cu publicul, relații internaționale, resurse umane, rutieră, siguranță școlară, structura de securitate, transporturi, reţinere şi arestare preventivă și învățământ.
În ceea ce privește județul nostru, IPJ Prahova precizează că a scos la concurs 37 de posturi, prin trecere în corpul ofițerilor sau prin încadrare directă. „Aceasta reprezintă o oportunitate importantă pentru toți cei care doresc să se alăture echipei noastre și să contribuie la menținerea ordinii și siguranței publice în județul Prahova.(…) Totodată, vă informăm despre faptul că locurile vacante se regăsesc și pe site-ul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, la secțiunea Carieră, Posturi scoase la concurs”, precizează poliția prahoveană într-un comunicat.
Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condițiile de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor se regăsesc pe site-ul https://hub.mai.gov.ro/, secțiunea Carieră MAI.