Federația Română de Fotbal a încheiat un parteneriat cu cele două asociații de fotbal pentru livrarea cursurilor în cadrul licențelor dedicate antrenorilor de juniori din cadrul Școlii Federale de Antrenori.
În ultima săptămână s-a desfășurat deja un modul de recuperare pentru cea mai recentă generație de antrenori absolvenți ai licenței UEFA B juniori, cu participarea a doi experți din cadrul Federației Elvențiene de Fotbal.
Reto Gertschen- șeful departamentului Educație antrenori și Michel Mora -responsabilul regional cu licența UEFA B junior au fost prezenți la București pentru o serie de cursuri teoretice și practice alături de cei 22 de antrenori posesori de licența UEFA B juniori.
Modulul a fost organizat de Școala Federală de Antrenori, cu sprijinul UEFA, pentru completarea cunoștințelor deja dobândite în cadrul cursurilor. În această lună va demara o nouă ediție a cursurilor de obținere a licenței UEFA B juniori împreună cu reprezentanții Federației Elvețiene, precum și cursurile pentru licența UEFA A Elită, realizate în parteneriat cu Federația Belgiană.