Pe stadionul “Eugen Șoriceanu” din Breaza a avut loc reunirea lotului Tricolorului în vederea pregătirilor pentru noul sezon, formația din Breaza fiind cea mai grăbită dintre cele din Prahova care vor să joace în Liga a III-a, pentru că Tricolorul este sigură că va juca în eșalonul 3.

Sub comanda antrenorilor Pompiliu Stoica – instalat în această vară, Laurenţiu Urdea și Alin Negreanu s-au aflat majoritatea componenților lotului din sezonul precedent, cu excepția câtorva absenți motivate, care se vor alătura pregătirilor în decursul săptămânii curente, dar și cele două noi transferuri, atacantul Grigore Ceapă și fundașul central Eric Ioniţă.
Conducerea brezeană poartă în prezent discuții cu încă 3-4 jucători care sunt aproape de a semna angajamente cu gruparea brezeană.
În ceea ce privește despărțirile din lotul nostru, pe lângă Cristi Negotei – care a plecat la Voința Adunați, clubul brezean a încetat colaborările cu jucătorii Eduard Prodan, Silviu Stănică și Andrei Dinu, ultimul revenind la FCSB, club de la care a fost împrumutat în iarna sezonului precedent.
Săptămâna curentă va reprezenta o reacomodare la efort pentru jucătorii brezeni, care vor disputa sâmbătă primul meci de pregătire, de la ora 10, pe sinteticul „Petrol” din Campina, cu gruparea locala CS Câmpina.
Ulterior, în 20-21 iulie vor avea loc meciurile din cadrul Memorialului „Doru Constantin Matei”, pentru ca, din 22 iulie, brezenii să meargă într-un stagiu de pregătire centralizată, cel mai probabil la Valea Doftanei.