Sportivii secţiei de judo a CSM-CFR-CSŞ Ploieşti au participat la două competiţii importante, Cupa Europeană de Juniori – U21, de la Gradec (Slovenia) şi Campionatele Europene de Judo pentru Juniori 2 – U18, de la Sofia (Bulgaria), reuşind să obţină o medalie de aur, prin Rareş Arsenie!
Sportivul nostru a concurat, alături de Alexandru Petre şi Vanessa Tolea, la competiţia din Slovenia şi a avut un parcurs perfect la categoria „-100 kg”! El a trecut în optimi de Yaroslav Yezhov (Ucraina), în sferturi de Vid Kavnik (Slovenia), în semifinală de Kenderesi Peter (Ungaria) şi în finală de Jakob Vares (Estonia).
La aceeaşi categorie, Alexandru Petre a trecut în primul meci de Djordje Djordjevic (Serbia), dar apoi a fost învins de Kenderesi Peter (Ungaria) şi, în recalificări, de Ilias Kuester (Germania).

Vanessa Tolea (57 kg) a trecut în primul tur de Sarah Lippert (Austria), după care a fost învinsă, în optimi, de Nika Tomc (Slovenia), care avea să şi câştige competiţia la această categorie! În recalificări, ea a pierdut în faţa sportivei Veg Luca (Ungaria).
În primele zile ale acestei săptămâni, sportivii participă, tot la Gradec, la un stagiu internaţional de pregătire.
La competiţia din Slovenia au fost prezenţi 321 de sportivi din 34 de ţări.
La Sofia, la Campionatele Europene de Judo pentru Juniori 2 – U18, David Ţugui (+90 kg) l-a învins în primul tur pe Rustem Kadzaev (Rusia), dar a pierdut apoi în faţa ucraineanului Oleh Fesenko. La competiţia din Bulgaria au participat 511 sportivi din 44 de ţări.
Judoka de la CSM-CFR-CSŞ Ploieşti sunt pregătiţi de Gheorghe Savu (coordonator), Mihai Trandafirescu şi Doru Munteanu.