F.T.

Prestigioasa expoziție „Game Fair” -care a avut loc în Franţa, în localitatea Lamotte-Beuvron, din regiunea Orealans- a impresionat vizitatorii standului României, printre aceştia numărându-se oficilităţi din ţara gazdă şi ­România.

Astfel, potrivit unei informări a Regiei Naţionale a Pădurilor -Romsilva – exponatele au fost admirate «de către ministrul agriculturii și suveranității alimentare din Franța, Marc Fesneau. Ne-am bucurat, totodată, de prezența domnului Liviu Rogojinaru, ministru consilier economic la Ambasada României la Paris. Game Fair are loc anual, începând cu anul 1981, se întinde pe aproape 400 de hectare și se bucură, în ultimii ani, de vizita a peste 92.000 de vizitatori, peste 600 de expozanți din diferite state și peste 5000 de branduri.
Standul național a fost unul spectaculos, punând în valoare bogățiile naturale ale țării noastre, cu accent pe fauna diversă a României. (…) În standul național au fost expuse exemplare naturalizate din fauna României, furnizate de către colegii noștri de la Muzeul Cinegetic al Carpaților «Posada»”. Reamintim că, în perioada 14 – 6 iunie a.c., în Franţa a avut loc a 42-a ediție a expoziţiei ”Game Fair”, cea mai importantă din domeniul cinegeticii și al naturii din Franța, aceasta fiind organizată anual, începând cu anul 1981. (Foto: Regia Naţională a Pădurilor)