Titi Negoiță (77 de ani), vicepreședintele AJF Prahova, dar și om cheie în legiti­mările din județ, a fost parte a unui epi­sod șocant, autodenunțându-se cu privi­re la  falsurile grosolane pe care le face.
Acesta a recunoscut că l-a ajutat pe ginerele lui, implicat în fotbalul prahovean, conform Prosport.
Negoiță a fost reclamat Comisiei de Disciplină, după ce s-a dat de gol cu privire la faptele sale. Vicepreședintele a falsificat legitimațiile unor juniori, aflați sub comanda ginerelui lui.
Ca o primă măsură, Titi Negoiță a fost suspendat din funcție și toate activitățile AJF Prahova pentru doi ani. Acesta a falsificat legitimațiile, trecând jucătorii cu vârste mai mici decât în realitate.
«Ginerele meu are un club de fotbal, iar una dintre echipele sale a participat, în vara anului trecut, la un turneu la Buzău. M-a rugat ca pentru doi copii să-i fac niște legitimații în care să înlocuiască anul de naștere 2011 cu 2012.
Legitimațiile erau doar pentru acea competiție, după care ginerele meu ar fi trebuit să le distrugă”, a declarat Titi Negoiță pentru Câmpina TV, cu privire la episodul care a șocat scena fotbalului prahovean. Numai că ginerele, Ștefan Ștefan, a «uitat» să distrugă carnetele, folosind jucătorii în întrecerea AJF, apoi, culmea, s-a încurcat în vârste și carnete, dându-se de gol!

Iar episoadele privind golănia și falsurile au continuat pe bandă rulantă, o parte dintre ele ieșind în evidență în ultimele luni.