În perioada 15-16 iunie 2024, peste 100 de sportivi din 10 țări puternice în triatlonul european au concurat la Cupa Europeană de Juniori Izvorani 2024, ce s-a desfășurat la Complexul sportiv Navasart din Iocalitate.
Din lotul național al României a făcut parte și Cristina Țolea, din cadrul Clubului Sportiv Petrolul Ploiești, care în prima zi a acestei competiții europene a luat startul alături de 35 de sportive de la categoria junioarelor (15-19 ani), pentru a parcurge distanțele de 400 metri înot, 11 km ciclism și 2,5 km alergare. După ce a ieșit din apă în a doua poziție în proba de înot desfășurată în lacul Snagov, a terminat în primul pluton format din 5 triatloniste proba de ciclism și s-a clasat în final pe locul 19 după proba de alergare.
A doua zi, Cristina a făcut parte din echipa România II, ștafetă mixt (împreună cu doi băieți de la C.S. Politehnica Cluj și o fată de la Olimpia București), care s-a clasat în final pe locul 6 din 14 echipe participante, după ce fiecare triatlonist a avut de parcurs 250 metri înot, 6 km ciclism și 1,5 km alergare.

De remarcat faptul că prima echipă de ștafetă mixt a României a reușit să ocupe prima poziție în clasamentul general, clasare remarcabilă și unică până în prezent, fiind prima Cupă Europeană de Juniori câștigată în triatlonul ­românesc!
În cadrul aceluiași eveniment sportiv, Federația Romană de Triatlon a organizat competiția TriKids Ștafetă Izvorani 2024, care s-a desfășurat la data de 16.06.2024, lângă lacul Snagov. Prima echipă a Clubului Sportiv Petrolul Ploiești (antrenor: Sebastian Țolea), alcătuită din Panait Sabin și Trandafir Gabriel, a avut o evoluție remarcabilă și a reușit să câștige primul loc al categoriei de vârstă 9-10 ani băieți (100 metri inot, 2 km ciclism și 500 metri alergare).
Ceilalți sportivi ai clubului nostru – Ionescu Andrei, Burghelea Eduard, Manolache Eric, Negoiță Robert și Pețu Oscar – au avut evoluții bune și încurajatoare pentru viitor, acumulând puncte importante pentru clasamentul general al categoriei, din acest an competițional de triatlon.