Aflați în stagiul de la Mogoșoaia, petroliștii au susținut un prim joc de pregătire. Adversara echipei noastre a fost nou-promovata Unirea Slobozia, iar întâlnirea s-a încheiat la egalitate, 1-1 (0-0), ambele goluri fiind marcate de la punctul cu var.
Aproape de finalul confruntării, Seto a deschis scorul, transformând un penalti obținut de către David Ilie, pentru ca, în prelungiri, ialomițenii să puncteze, tot din lovitură de pedeapsă, prin Jordan Gele.
Mehmet Topal a împărțit lotul în două echipe, folosind câte un „11” diferit în fiecare repriză. Astfel, Petrolul a început jocul cu Eșanu – D. Radu, Papp, Huja, Țicu, Hanca, Mateiu, Dumitriu, Bratu, Isfan și Berisha, pentru ca după pauză să intre Balbarau – Dumitrache, Stănică, Garutti, Tolea, Jyry, Seto, Boțogan, Bucur, Rădulescu și D. Ilie.
Cantonamentul de la Mogoșoaia va continua până marți, urmând ca, de joi, „galben-albaștrii” să se mute în Turcia, pentru un al doilea stagiu centralizat.

Amical cu Mourinho
După finalul stagiului de la Mogoșoaia, petroliștii vor pleca așadar în Turcia, acolo unde, în perioada 20-30 iunie, se va derula cel de-al doilea cantonament al verii, la Bolu. Ocazie cu care elevii lui Mehmet Topal vor avea parte și de un test de gală, în compania galonatei Fenerbahce Istanbul, echipa pentru care, ca jucător, tehnicianul „lupilor” a evoluat în 298 de partide și în tricoul căreia a câștigat campionatul, Cupa și Supercupa Turciei! Meciul cu echipa preluată, de curând, de către Jose Mourinho se va disputa pe 29 iunie, de la ora 11.00, la baza „Fenerbahce Topuk Yaylasai Tesisleri” din Bolu.
În Turcia, formația noastră va susține un meci amical și cu FC Hermannstadt, formația sibiană aflându-se, de asemenea, în cantonament la Bolu, în aceeasi perioadă.