Petrolul Ploiești și-a amânat reunirea cu câteva zile și, până la momentul primului antrenament, se încearcă și rezolvarea câtorva transferuri.
Primul jucător care va veni în tabăra ”lupilor” a fost confirmat de către… conducerea echipei de unde acesta va pleca – anume Concordia Chiajna! Astfel, oficialii ilfoveni au dezvăluit faptul că fundașul central Alexandru Stănică (23 de ani) va merge în prima divizie, la Petrolul,
Stănică este format de Concordia Chiajna și a jucat titular în ultima parte a sezonului trecut, fiind chiar căpitanul echipei din Chiajna în ultimele runde ale acestuia . Stănică (acesta având în CV și o periaodă petrecută la Liga a III-a – Metalul Buzău) a atras atenția Petrolului și, conform președintelui Cristian Tănase, apărătorul va face un pas important în carieră.
/Conform liga2.ro, chiar conducătorul Concordiei a confirmat faptul că ”l-am sfătuit, după ce am aflat de interesul ”lupilor galbeni”, să meargă acolo”, Stănică fiind în această vară jucător care va deveni ”liber de contract”, astfel că, pentru a fi legitimat la gruparea ploieșteană, nu va trebui decât să aștepte deblocarea transferurilor la Petrolul.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentŞtafete de viitor
Articolul următorAer de vacanţă