Suntem în anul Centenar și, nu peste multă vreme, ne vom revedea pe „Ilie Oană”, la startul unei noi provocări. Ediția 2024-2025 a primului eșalon va porni la drum pe 14 iulie, iar, de vineri- 7 iunie, clubul a pus în vânzare abonamentele valabile pentru stagiunea următoare.
Până în 16 iunie, procedura va fi destinată exclusiv foștilor abonați, cei care își vor putea manifesta, astfel, opțiunea de a-și păstra locul pe stadion.
Suporterii sunt așteptați, așadar, să-și rezerve locul pe „Ilie Oană” și, împreună cu toți cei din marea familie „galben albastră”, să lupte pentru prestigiul Petrolului!
Cine a deținut un abonament în sezonul 2023-2024 va avea, din start, o reducere de 15% din prețul abonamentelor și, bineînțeles, are opțiunea să-și păstreze locul preferat din stadion.
Vechii abonați vor putea opta pentru menținerea locului pe stadion doar în perioada 7-16 iunie și doar la casa de bilete a stadionului „Ilie Oană” (programul de funcționare este disponibil mai jos). Pentru aceasta, la procurarea unui abonament nou este necesară și prezentarea abonamentului din sezonul 2023/2024.
Noile abonamentele vor putea fi ridicate ulterior de la casa de bilete. În momentul achiziționării abonamentului, cumpărătorul va primi detaliile necesare și un SMS de confirmare.
Dacă ești nou abonat – ai avantajul de a fi sigur de locul tău din arenă, de un preț fix/bilet și, evident, de a plăti mai puțin decât dacă ți-ai cumpăra bilete meci de meci!
În plus, fie că ești vechi sau nou abonat, din momentul procurării unui nou abonament te vei bucura de o reducere de 10 % la produsele achiziționate din magazinul oficial al clubului și vei primi, gratuit, și o eșarfă cu însemnele clubului nostru, pe care te așteptăm să o ridici din fanshop-ul de la stadion odată cu începerea campionatului.
Prețurile abonamentelor vor fi următoarele:
Pentru cei care au deținut un abonament în sezonul 2023-2024 și doresc să-l reînnoiască:
• Peluze – 170 lei
• Tribuna 2 – 510 lei
• Tribuna 1 – 680 lei
• Tribuna 0 – 850 lei
* Discountul de 15% va fi aplicat doar pentru abonamentele reînnoite la casa de bilete.

Pentru noii abonați, prețurile sunt următoarele:
• Peluze – 200 lei
• Tribuna 2 – 600 lei
• Tribuna 1 – 800 lei
• Tribuna 0 – 1000 lei

Abonamente – Pensionari/Elevi/Studenți:
• Peluza 1, Sector 100 – 100 lei
• Peluza 2, Sector 300 – 100 lei
• Tribuna 2, Sector 212 – 300 lei
* Atenție! Pentru aceste categorii nu se aplică reducerea de 15% destinată vechilor abonați! Abonamentele pentru pensionari/elevi/studenţi vor fi emise în limita unui singur abonament/persoană.
Abonamentele vor putea fi achiziționate de la casa de bilete a stadionului „Ilie Oană”, ce va fi deschisă în intervalul 10 iunie – 16 iunie, astfel:
Luni – vineri: între orele 12.00 – 20.00
Sâmbătă – duminică: 10.00 – 18.00
Începând de luni- 17 iunie, abonamentele vor fi disponibile pentru toți cei interesați să le achiziționeze, iar programul de funcționare al casei de bilete urmează sa fie comunicat. Abonamentele vor fi disponibile și pe siteul www.iabilet.ro. În cazul în care sunt achiziționate on-line, acestea vor putea fi ridicate de la casa stadionului „Ilie Oană”, conform programului anunțat (exceptând zilele de meciuri).
Abonamentele asigură accesul la toate partidele oficiale organizate de către FC Petrolul Ploiești, pe stadionul “Ilie Oană”, pe parcursul sezonului 2024-2025 (meciuri contând pentru Superliga și Cupa României).
Pentru procurarea abonamentelor este necesară prezentarea actului de identitate și, acolo unde este cazul, a unui document care să certifice calitatea de pensionar/elev/student (cupon de pensie; carnet de elev/student).