Cu siguranță, pentru orice persoană, vârsta de 22 de ani înseamnă bucuria de a fi tânăr, de a avea speranțe și cât mai multe visuri care pot fi împlinite pentru un viitor cât mai bun.
În această postură s-a aflat, cu puțină vreme în urmă, și Vlaicu Ariana din Ploiești, o tânără care iubea muntele, natura și mișcarea, care citea mult despre neuroștiință, și care, absolventă de studii superioare fiind , de curând se angajase.
Numai că viața ei și a întregii familii au fost date complet peste cap, recent, în urmă cu doar câteva săptămâni, când tânăra s-a îmbolnăvit brusc, diagnosticul fiind unul extrem de dur: tumoră talamică dreapta – gliom, gradul 4.
Pentru a se putea face bine, tânăra are nevoie de tratament care, din păcate, se poate realiza doar în străinătate, iar cum costurile sunt ridicate, familia și cei apropiați au demarat o campanie umanitară, în speranța că oamenii cu suflet mare pot veni în sprijinul acesteia. ”Vlaicu Ariana are 22 de ani și este din Ploiești. În doar trei săptămâni, viața ei s-a schimbat complet, dar luptă și speră, iar noi trebuie s-o ajutăm. Ariana are nevoie de un tratament în valoare de 90.000 de euro care se face în Lyon, Franța”, se menționează în campania de sensibilizare a prahovenilor, la care deja unii dintre ei au și răspuns, pentru care tânăra le-a mulțumit public declarând ”Sprjinul vostru mă ajută și mă motivează să lupt!”.
Cei care doresc să o ajute pe Valicu Ariana pot dona în contul RO05INGB0000999914572937.