Horia Rădulescu este noul antrenor al secţiei de kempo a CSM Ploieşti. În vârstă de 49 de ani, el are o experienţă de aproape 30 de ani în antrenorat, începând în 1995 ca instructor la Clubul Sportiv „Lao Hu Bucureşti”, pentru ca, din 2003, să continue ca antrenor, mai întâi la ACS Şcoala Nr. 39.
Apariţia promoţiei „Local Kombat” a dus la dezvoltarea sportului de contact în România, iar Horia Rădulescu s-a numărat printre tehnicienii implicaţi în pregătirea sportivilor dornici de afirmare, printre numele cu care a colaborat fiind cele ale lui Alexandru Lungu, Raul Cătinaş, Ion Pascu sau Costel Paşniciuc. Totodată, a pus bazele „Academiei de Lupte, alături de Ciprian Sora.
Momentul de vârf al carierei de antrenor a fost, cu siguranţă, perioada în care a colaborat cu celebrul Semmy Schilt, făcând parte din staff-ul olandezului la celebrele victorii din K1-World Grand Prix (2009-2012). Alţi sportivi celebri cu care a lucrat sunt Errol Zimmerman, Alexei Ignashov sau Gary Goodridge.
În intervalul 2010-2019 a ales să-şi continue activitatea în Marea Britanie, revenind în ţară în 2020, când a devenit Director Operaţional Colosseum ­Tour­nament.
Urmează o primă perioadă de acomodare şi organizare a secţiei, antrenamentele urmând să se reia, cel mai probabil, săptămâna viitoare, la sala de kempo din incinta Stadionului „Ilie Oană”.