F. T.

Polițiștii din Florești au fost sesizaţi luni, 3 iunie, de către un bărbat, că a fost agresat de doi tineri, fiindu-i, de asemenea, furate şi unele bunuri.
„În baza sesizării – informează IPJ Prahova -, oamenii legii s-au deplasat la fața locului, respectiv la o stână din comuna Filipeștii de Pădure, unde au identificat apelantul, un bărbat de 51 de ani, din comuna Ion Luca Caragiale, județul Dâmbovița.
Din primele verificări a reieșit faptul că, pe fondul unor discuții anterioare, bărbatul ar fi fost agresat fizic de către doi tineri de 29 și respectiv 34 de ani, din comuna Filipeștii de Pădure, fiindu-i sustrase mai multe bunuri.
În baza probatoriului administrat, față de tinerii în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați unităţii de parchet (ieri – n.n.) competente pentru luarea unei alte măsuri preventive”.
Cercetările sunt continuate de către polițiști, în cadrul unui dosar penal, ce are ca obiect săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și furt calificat.