Frankfurt va găzdui ultimul meci al tricolorilor din faza grupelor, duelul cu Slovacia, programat astăzi, meci înaintea căruia echipa noastră are mari șanse la calificarea în ”optimi”, fiind, în acest moment, pe primul loc al grupei, cu 3 puncte, la fel ca și Belgia, Slovacia și Ucraina.
UEFA l-a delegat pe Daniel Siebert, din Germania, la partida decisivă a tricolorilor pentru calificarea în optimile EURO 2024.
”Centralul” în vârstă de 40 de ani nu a mai arbitrat naționala României până în prezent. El va fi ajutat de asistenții Jan Seidel și Rafael Foltyn, și de al patrulea oficial Felix Zwayer, toți din Germania. În camera VAR se vor afla Bastian Dankert – arbitru, Christian Dingert, și ei tot din Germania, plus Massimiliano Irrati, din Italia, aceștia doi din urmă fiind asistenți VAR.
Slovacia – România se joacă astăzi, de la ora 19:00, tricolorii lui Edward Iordănescu având șanse imense la calificare, o victorie sau un egal asigurând trecerea în faza superioară, chiar și un eșec, ”combinat” cu alte rezultate putând aduce un loc între cele mai bune 16 echipe.