F.T.

Polițiștii din Blejoi au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 39 de ani, că fostul ei concubin a încălcat măsura dispusă prin ordinul de protecție, context în care oamenii legii au demarat cercetările.
Potrivit IPJ Prahova, „în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul reclamat avea emis ordin de protecție, prin care s-a dispus să nu se apropie la mai puțin de 50 de metri de femeie, față de domiciliul acesteia și să nu ia legătura telefonic, prin corespondență sau prin alt mod cu aceasta, însă bărbatul nu ar fi respectat măsurile impuse și s-ar fi apropiat de domiciliul acesteia la mai puțin de 50 de metri. În baza probatoriului administrat, față de bărbatul de 49 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive“.
Cercetările sunt continuate de către polițiști în cadrul unui dosar penal ce are ca obiect săvârșirea infracțiunii de încălcare a ordinului de protecție emis.