Tribunalul Prahova a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a trei bărbați implicați într-un scandal la Boldești -Scăeni, pe numele cărora a fost deschis dosar penal ce are ca obiect săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj.
Scandalul a avut loc în data de 6 mai a.c., atunci când, potrivit unei informări a IPJ Prahova, «polițiștii din cadrul Poliției oraşului Boldești -Scăeni au fost sesizați despre faptul că pe o stradă din oraș se tulbură liniștea locuitorilor prin difuzarea de muzică la un nivel ridicat.
În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, din primele verificări reieșind faptul că la un imobil de pe strada în cauză era în desfășurare o petrecere privată, polițiștii fiind întâmpinați de 3 bărbați aflați în stare de ebrietate, care manifestau un comportament agresiv verbal la adresa acestora. Având în vedere că respectivii bărbați adresau amenințări polițiștilor, aceștia din urmă le-au solicitat să înceteze activitățile de tulburare a ordinii și liniștii publice, moment în care au devenit și mai agresivi, ieșind pe stradă și ceilalți participanți la petrecere. Ulterior, unul dintre bărbați ar fi încercat să lovească un polițist cu pumnul în zona feței, fără a reuși. La scurt timp, au fost restabilite ordinea și liniștea publice, cei trei bărbați de 38, 41 și 45 de ani din oraș, respectiv din municipiul Ploiești, fiind conduși la sediul unității de poliție în vederea audierii (…)».