Aflat în campanie electorală în orașul Plopeni, Iulian Dumitrescu, zis și ”Baronul Lamborghini”, a atras atenția prin bogăția etalată, cu autoturismul și hainele de lux purtate într-una dintre localitățile urbane cu un nivel de trai relativ redus.
Acest lucru nu a rămas neobservat de către oponenții politici, iar deputatul PSD Prahova
Bogdan Toader a sancționat apariția lui Dumitrescu: ”Baronul Dumitrescu Lamborghini și-a etalat cu neobrăzare bogăția în vizita de campanie de la Plopeni! A mers în cel mai sărac oraș al Prahovei cu mașina sa Range Rover de 90.000 de euro și a purtat un costum Zegna de 15.000 de euro, la care a asortat o curea Louis Vuitton de 600 de euro! O sfidare la adresa locuitorilor orașului în care Dumitrescu – Lamborghini are, de altfel, domiciliul fictiv, într-un apartament de 40 de metri pătrați deținut de primarul Dragoș Niță!”.
De menționat că, într-adevăr, din documentele de înregistrare a candidaturii lui Iulian Dumitrescu pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova reiese că acesta – ca și la alegerile locale anterioare – are domiciliul, pe hârtie, într-un apartament al primarului Niță, de la Plopeni, cu toate că, de fapt, locuiește într-un cartier de lux din Capitală.