Fostul jucător de prim-eșalon, ploieșteanul Ionuț Șerban (28 ani), care activează acum în Liga A Prahova la CSO Teleajenul Vălenii de Munte, are nevoie, urgent, de ajutor. Din păcate, în urma unei stări de rău inexplicabile, cu care acesta s-a ”luptat” câteva săptămâni, Ionuț, tatăl unei fetițe în vârstă de 9 ani, a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Ploiești joi noapte, de unde, în urma analizelor preliminare, a fost transferat la Institutul Clinic Fundeni, de la București, pentru investigații amănunțite.
Ionuț are nevoie urgentă de donare de sânge doar grupa B(3) cu Rh negativ.
Cei care au grupa sanguină respectivă, pot și vor să ajute sunt rugați să se prezinte de urgență, zilele următoare, la Centrul de Transfuzie Sanguină Ploiești și să anunțe că au B(3) NEGATIV. La donare vor avea prioritate.
De asemenea, în momentul donării, trebuie făcută mențiunea: „Șerban Ionuț Daniel – Fundeni – Secția Hematologie 1 – dr. Barbu Sânziana”.
Altfel, sâmbătă și duminică au avut loc meciurile etapei a 24-a din Liga A Prahova, la fotbal. Iată rezultatele înregistrate, clasamentul și programul etapei viitoare: