• Zeci de floretiști din România, Bulgaria și Spania la Memorialul „Ștefan Moldanschi”, ediția a VII-a

La Ploiești s-a desfășurat concursul de scrimă Cupa ”Ștefan Moldanschi”, competiție deschisă micilor floretiști la trei categorii de vârstă- U11, U13 și U15- atât la feminin, cât și la masculin. La concurs, organizat de Clubul de Scrimă Petrolul Ploiești și Federația Română de Scrimă, cu sprijinul Consiliului Județean Prahova, au participat zeci de floretiști din România, Bulgaria și Spania.
Pentru clubul ploieștean, au adus medalii doi sportivi, la MASCULIN U11 Andrei Mărtișcă (CS Petrolul Ploiești) pierzând finala cu Filip Silași (CSM Cluj), scor 8-3, obținând medalia de argint, în timp ce la FEMININ, U13, Antonia Stănescu a luat bronzul, pierzând semifinala cu Delia Marin (CSTA București) – scor 10-7.
Evenimentul a fost găzduit de Sala de sport a Școlii Gimnaziale ”Grigore Moisil” din Ploiești, fiind dedicat memoriei celui care a fost spadasinul Ștefan Moldanschi (campion național de seniori în 1966 și 1971, apoi, zeci de ani, antrenor la Clubul Sportiv Petrolul Ploiești, acolo unde a pregătit cu succes sportive în cadrul secției de floretă, fiul său, Claudiu Moldanschi, fiind actualul antrenor al secției de scrimă la CS Petrolul Ploiești).