F.T.

Oamenii legii de la Secția nr.1 de poliție Ploiești i-au identificat şi prins pe patru indivizi bărbați – două femei şi doi bărbaţi-, aceştia fiind principalii bănuiți de comiterea unor furturi din Ploieşti. Concret, potrivit unui comunicat al IPJ Prahova, „în cursul lunilor decembrie 2023 și ianuarie a.c., polițiștii au fost sesizați de către reprezentanții unor societăți comerciale din Ploiești că din incinta unităților respective au fost sustrase mai multe bunuri, în valoare de aproximativ 2.500 de lei.
În urma investigațiilor și a cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat persoanele bănuite de comiterea faptelor, respectiv doi bărbați și două femei, cu vârstele cuprinse între 17 și 36 de ani. În urma probatoriului administrat, față de persoanele în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentate unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat».