Cel mai important meci de handbal juvenil al week-end-ului, cel jucat de juniorii 2 ai clubului CSM Ploiești, cu miză calificarea la Turneul Final Valoare, s-a încheiat nefericit pentru băieţii noştri, care au pierdut cu 36-34 (19-17) în deplasarea de la Avatar Braşov.
Elevii Ramonei Ştefan aveau nevoie cel puţin de un rezultat de egalitate pentru a obţine accederea între cele mai bune opt formaţii ale campionatului fără a depinde de celălalt meci din grupă, Sporting Ghimbav – HC Buzău, dar lipsa de inspiraţie din finalul jocului i-a costat. Cele două formaţii au alternat permanent la conducere, „galben-albaştrii” au condus cu 32-31 în minutul 53 şi au făcut câteva greşeli ofensive la 34-33 pentru gazde (minutul 56), atunci când au avut un minut de dublă superioritate, dar nu au ştiut să profite. Braşovenii au făcut 35-33, CSM-ul a revenit la un gol în spate, dar adversarii au avut ultimul cuvânt şi s-au impus la două goluri diferenţă.
Lotul de jucători pe care Ramona Ştefan a mizat la acest ultim meci a fost următorul: A. Manolache, A. Pop – G. Roşu (8 goluri), A. Grigore (7), L. Constantin (6), Al. Popescu (6), M. Sbîrnău (5), I. Muraşcu (1), M. Costache (1), Şt. Marin, D. Sîrbu, R. Bucur, Şt. Răducanu, I. Pîrvu, M. Duţă şi N. Milea.
CSM Ploieşti încheie sezonul pe locul al 3-lea al Grupei Valoare 2, la egalitate de puncte cu formaţia de pe poziţia secundă, HC Buzău, dar dezavantajată de meciurile directe: 34-33 şi 42-47.